Često postavljana pitanja(FAQ)

Da li je moguća zamena veličine i zamena proizvoda za drugi?

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen a troškove vraćanja snosi kupac. Kupac može i ne mora da navede razloge zamene.


Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke.


U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo za ispravan, a sve troškove snosi prodavnica www.obucakettyshoes.rs Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.


U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni proizvod  za koji se traži zamena ne postoji na stanju, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac, a troškove vraćanja snosi kupac.


Za uvažene reklamacije, prodavac www.obucakettyshoes.rs snosi sve troškove transporta.

Kada će mi stići roba na kućnu adresu?

Rok isporuke je od 3-5 radnih dana. Ukoliko ste naručili u petak ili za dane vikenda, prvi dan koji se računa je ponedeljak.

Kako da kupim cipele na sajtu?

Klikom na meni PROIZVODI, odaberite željeni brend, nakon toga kliknite na cipele, zatim odaberite boju, veličinu i idite na karticu KUPI. Nakon toga kliknite na KORPU u desnom gornjem uglu i pratite dalje korake. Potrebno je da unesete Vaše podatke i odaberete način plaćanja.

Da li je potrebna registracija pre kupovine na sajtu?

Kupovina na našem sajtu je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani PRIJAVA na dnu početne stranice, zatim idite na kreiraj nalog i pratite jednostavne korake.

U slučaju da gore navedeni odgovori nisu pomogli, slobodno
nas kontaktirajte.
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code